Referenties

“Ik heb mr. Bastian Bodewes in dossiers leren kennen als een zeer ter zake kundige pensioenjurist/pensioenadvocaat. Behalve zijn deskundigheid kan hij (indien gewenst) ook zeer snel & flexibel schakelen en houd daarbij steeds het einddoel van de klant voor ogen”.

Sietze de Jong, RMIA, Pensioenadviseur & voormalig eigenaar De Jong Assurantiën B.V.


“Bij pensioendossiers in de wereld van nu, is mr. Bastian Bodewes dé aangewezen pensioenadvocaat om organisaties door deze wirwar aan regelgeving de weg te wijzen. Hij houdt met alle facetten van wet- en regelgeving rekening in zijn adviesvorming zonder daarbij het sociale aspect uit het oog te verliezen, wat ik als P&O-adviseur als zeer prettig ervaren heb. In mijn optiek is hij een sociaal bewogen persoon, bij wie ik al mijn vragen of overwegingen neer kon leggen voor een deskundig advies, waarbij hij altijd het einddoel prima voor ogen had.”

Cora Keizer, P&O adviseur EMM International BV


“Bastian Bodewes is een prettige gesprekspartner met een oog voor het belang van de klant. Voor cliënten werk ik geregeld samen in vaak complexe pensioendossiers. In combinatie met zijn deskundigheid, scherpe blik en gedrevenheid, naar mijn mening de ideale pensioenrechtadvocaat.”

René Westerveld, Pensioenadviseur en eigenaar van Westerveld Pensioenadvies en Consultancy


Ik heb mr. Bastian Bodewes leren kennen als een doortastende en vasthoudende advocaat met kennis van zaken en gevoel voor tact. Hij benut de inhoudelijke feitenkennis van de klant om hieraan zijn expertise en kunde te koppelen om een goed resultaat te bereiken.

Drs. H van Kooij, tB investments, Varsseveld