Over ons

Over Bastian J. Bodewes
Na zijn studie aan de RUG (Faculteit Rechtsgeleerdheid alsmede Faculteit Bedrijfskunde) werkte hij als (pensioen)jurist bij een pensioenverzekeraar, waar hij zich onder andere bezig hield met het “wetgevingsproof” maken van individuele pensioenpolissen en advisering en begeleiding van assurantietussenpersonen bij diverse wijzigingen in wet- en regelgeving.In 2003 maakte hij de overstap naar de advocatuur met als specialisme het pensioenrecht. In 2008, ging zijn ambitie van zelfstandig ondernemerschap in vervulling bij de oprichting van zijn eigen kantoor Bodewes Pensioenrechtadvocatuur. Het kantoor is in het Noorden van Nederland gevestigd, te weten in Vries (Kantooradres) en Assen (Bezoekadres), van waaruit cliënten uit alle regio’s van het land worden bedient van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede.Bastian is lid van diverse verenigingen en vervult diverse bestuursfuncties (zowel op het pensioenvlak als daarbuiten). Bastian is onder andere lid van de Vereniging voor Pensioenrecht, Orde van Advocaten, onafhankelijk lid van de Geschillencommissie van 2 Pensioenfondsen en lid van de Raad van Advies van de Stichting Register Pensioen Consultants (RPC). Aanvullend heeft Bastian in 2013 ook de opleiding Wft pensioenvergunning gevolgd. Tevens publiceert hij geregeld artikelen over pensioen, onder andere als mede-auteur van de Kroniek Pensioenrecht in het Advocatenblad, en doceert hij inzake juridische pensioenaangelegenheden onder andere via “in House” cursussen.

Over Gerald Vredevoogd
Gerald heeft 14 jaar lang bij een grote internationale pensioenverzekeraar gewerkt in de functie van pensioenconsulent. Vanuit die functie heeft hij veel pensioenadviseurs en werkgevers in Nederland inhoudelijk ondersteund. Alle pensioenfacetten kwamen tijdens zijn loopbaan aan bod, van bemiddelen in pensioenverzekeringen tot de inhoudelijke verzekeringstechniek. De laatste jaren is Gerald een betrokken specialist die naast de civiel juridische kant ook veel ervaring heeft in zowel de fiscale als de rekenkundige kant van pensioen- en levensverzekeringen. Gerald werkt als pensioenjurist/pensioenadviseur voor Bodewes Pensioenrechtadvocatuur. Door zijn ervaring en brede kennis van zaken vult hij Bodewes Pensioenrechtadvocatuur uitstekend aan waardoor wij als kantoor in staat zijn zeer breed te opereren. Zijn sterke communicatieve vaardigheden maken hem tot een gesprekspartner op niveau zonder te vervallen in complexe termen. Gerald beschikt over alle vakdiploma’s benodigd inzake Wft.

Over Annegreeth Hacquebord
Annegreeth is als telg uit een ondernemersfamilie, gewend zaken zelfstandig en ondernemend op te pakken. Annegreeth komt uit de reclamewereld en werkte als mediamanager bij verschillende bureaus en heeft haar kennis verbreed met de studie Bedrijfskunde aan de Open Universiteit.
Annegreeth werkt voor Bodewes Pensioenrechtadvocatuur als officemanager van kantoor. Is in haar vrije tijd enthousiast golfster en bridger.